Top barvy letní sezóny jsou tady. Kousky v popcornové žluté, smaragdové nebo elektrizující modré v šatníku nesmí chybět

Pestrobarevný rok 2022 bude hýřit nádhernými odstíny i v létě. Pokud chcete být královnou na dovolené i ve městě, pořiďte si kousky v nejmódnějších barvách.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Celý rok 2022 je podle módních guru zahalený v pestrých a sytých barvách. Pokud chcete být trendy, nesmí vám v šatníku chybět barva roku, což je Veri Peri, tedy modrofialový odstín s červeným podtónem. Módním hitem slunečných dní je však žlutá, růžová a smaragdová. Ze slávy ale neustupuje ani modrá, hnědá a klasika všech klasik bílá.

Barvou roku je Veri Peri

Slunečné dny s azurovou oblohou přímo vybízí k mnohem hravějšímu přístupu. Zapojte proto fantazii a nebojte se být odvážní a zapojit módní barvy roku 2022 do svého šatníku. Zatímco loni byla hitem zelená, takže v regálech obchodů bylo k mání téměř cokoli v barvě máty nebo syté trávové, letos to je smaragdový a limetkový odstín. Obecně letí citrusové tóny, takže žlutá a oranžová jsou jasnou volbou.

Pokud máte pocit, že se k vám nehodí, nemusíte si pořizovat šaty, zkuste alespoň doplňky jako třeba šátky či kabelky nebo pásky. A protože je barvou roku Veri Pery, obchody se už začínají plnit nejrůznějšími tóny fialové. Počínaje světlou lila a jemnou levandulovou a konče sytou tmavě švestkovou. Nebojte se ani modré, přesněji odstínu super sonic, což je elektrizující zářivý odstín.

Popcornová žlutá vás uchvátí

Samozřejmě, že pestré barvy každému nesednou a prostě se v nich nemusíte cítit dobře. Máme pro vás dobrou zprávu. Letošní letní sezóně bude vévodit i bílá a béžová. A i když vás obecně žlutá může trochu znejistět, ten letošní jemně popcornový odstín, vypadá opravdu skvěle. Na pestrobarevné léto budete připraveni a šaty, trička, kabelky, prostě cokoli v těchto barvách z vás udělá módní královnu.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Neznamená to ale, že by v posledních letech módní černá, šedá a tmavě modrá ustupovaly ze slávy. Naopak v každém střízlivém šatníku musí být zastoupeny alespoň blejzrem. Ale bylo by vhodné je doplnit o stále oblíbenější odstíny kávové a čokoládové. Odstíny těchto barev se objevily při proslulých týdnech módy v kolekcích značek Chloe, Max Mara nebo Bottega Veneta.

Jaké barevné odstíny máte nejraději?

Zdroj: Mirror

Diskuze Vstoupit do diskuze
79 lidí právě čte
Zobrazit další články