Co byste před koncem jara určitě měli stihnout? Vyberte si jeden ze tří symbolů a nechte se vést poselstvím

Pokud chcete vědět, jaké je vaše poselství pro letošní jaro, bude stačit, když si vyberete jeden z těchto tří symbolů.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Jaro už konečně propuklo v plném proudu a nastal čas svěžesti, znovuzrození a nových začátků. A kdy je lepší možnost udělat nějakou změnu než právě na jaře? Pokud vás tedy již delší dobu něco trápí, nebo to chcete začít dělat jinak, je správný čas na změnu. Podívejte se na obrázek a vyberte si jeden ze tří symbolů. Prozradí vám, co byste měli udělat a jaké je vaše poselství.

1) Vybrali jste si jelena

Máte možnost najít odpověď na jednu, pro vás velmi důležitou věc. Je dost možné, že letos na jaře překonáte utrpení, nešťastné situace a křivdy, kterými jste si museli doposud projít. Navíc z nich načerpáte mnoho moudrosti. Tyto nepříjemné zkušenosti vám totiž pomohli k tomu, abyste se stali tím, kým dnes jste. Udělejte si čas na zodpovězení otázek, kterým jste se vyhýbali. Nyní na to totiž máte potřebnou moudrost.

2) Vybrali jste si sovu

Abyste do svého života mohli přinést nové věci, musíte jim nejprve uvolnit místo. Mohli byste změnit své myšlení, stravovací návyky, nebo třeba vyzkoušet nový druh cvičebního programu. Záleží jen na vás, čeho se tato změna bude týkat a může s ní souviset celá řada věcí. Dobře víte, že existují věci, které už nepoužíváte a jen se vám povalují doma. Čím dříve se jich začnete zbavovat, tím dříve může přijít pozitivní změna.

iZdroj fotografie: Depositphotos

3) Vybrali jste si býka

Není pochyb o tom, že jste v poslední době byli pod obrovským napětím. Odvedli jste skvělou práci, když jste kontrolovali všechno, co se kolem vás dělo, ale teď je čas trošku toto tempo zvolnit. Udělejte si den nebo dva pro sebe a věnujte se meditaci či relaxaci. Také byste se měli věnovat vaší minulosti a seskupit ji v sobě. V blízké budoucnosti vás čekají ještě nějaké překážky, které budete muset překonat.

Který symbol jste si vybrali?

Zdroj: Express

Diskuze Vstoupit do diskuze
75 lidí právě čte
Autor článku

Aneta Kalasová

Jsem redaktorka s bohatými zkušenostmi a vášní pro žurnalistiku a lifestyle. Můj odborný přístup a kreativita přinášejí na web DamskyDenik.cz inspirativní články a hluboké náhledy na aktuální témata. Svým poutavým psaním oslovuji čtenáře a motivuji je k aktivnímu a smysluplnému životnímu stylu.

Zobrazit další články