Trendy roku 2022: Co se bude nosit letos na jaře a v létě?

Znáte aktuální trendy? Všímáte si, co je tzv. in? Není nic víc, než mít vlastní vkus a styl, kterého se držíme a který nás provází životem.

                   

Trendy jsou tu proto, aby nás inspirovaly a pomohly nám z komfortní zóny sem tam vystoupit. To je totiž zdravé. Starají se, abychom neskončili v letargii a drželi tempo s dobou. Dodávají nám odvahu zkusit něco nového. Dávají nám příležitost oprášit to staré a dobré. Letošní trendy kombinují obojí. Nabízejí něco nového a přinášejí trochu retra. Pojďme se na to mrknout…

Trend 1 – dámské kostýmy 

Dámský kostýmek, ať už ve verzi s dlouhými kalhotami. Nejlépe se širokými nohavicemi, které vám propůjčí krásnou siluetu. Nebo s bermudami (široké kraťasy ve společenském stylu se středně dlouhými nohavicemi), mini sukní nebo kalhotovou sukní. 

i

Trend 2 – mini a průstřihy

Mini šaty a mini sukně. Různých střihů a materiálů. Průstřihy všeho druhu, ve výstřihu, na zádech, na bocích. Detaily, které odhalují kůži. Odívejte s rozumem a vkusem. Méně je vždy více.

Trend 3 – satén a peříčka

Saténová sukně nebo široké saténové kalhoty a sako. Saténová halenka, ta vypadá skvěle k džínům. Saténové šaty v krémové nebo pastelové barvě. Oděv s detailem peříček, například ve výstřihu nebo na rukávech.

i

Trend 4 – bokovky a široké nohavice

Bokovky tu byly a jsou tu zas. Stejně tak i kalhoty do zvonu nebo široké rovné nohavice. Nejste-li proti, dejte jim (zase) šanci.

Trend 5 – vysoké platformy a mokasíny

Páskové sandály nebo lodičky na vysokém blokovém podpatku a platformě. Mokasíny v pánském stylu. Ty totiž skvěle padnou k širokým nohavicím.

i

Trend 6 – barevný kontrast

Výrazné barvy, které se k sobě zvláštním způsobem vlastně hodí. Například sytě růžová a oranžová. Tzv. Color-blocking je jedním z letošních trendů.

Trend 7 – barevná kabelka

Ta dá outfitu šmrnc a styl. Kabelka je nejpraktičtější a nejvděčnější doplněk každého outfitu. 

Tip: Na e-shopu www.blaire.cz najdete aktuální kolekci kvalitních kožených kabelek přímo z Itálie. Blaire kabelka vám ostudu rozhodně neudělá a vydrží déle než jednu “trendy sezónu”.

i

Móda a inspirace pro “normální” ženy

Tipy a módní inspiraci, stejně jako kvalitní a stylové kožené kabelky, najdete na webu a blogu www.blaire.cz. Nejnovější kolekce a čerstvé články pro vás připravuje tým www.blaire.cz pravidelně a s láskou. Na e-shopu najdete také peněženky, pásky, šály nebo šátky a další doplňky pro doplnění vašeho outfitu. E-shop www.blaire.cz je kvalitní móda a tipy pro ženy, co se mají rády. 🙂

Spoluautorka: Nikola Marková

Diskuze Vstoupit do diskuze
125 lidí právě čte
Autor článku

Lucie Vágnerová

Zobrazit další články