Svou smrt vysílaly dívky v přímém přenosu. Policie ihned věděla, co se stalo, když zhlédla videozáznam

Video, které policisté objevili v telefonu mrtvé šestnáctileté dívky, bylo klíčem ke zjištění, jak doopravdy došlo k nešťastné nehodě.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Šestnáctiletá dívka, která pochází z malého města na Ukrajině, si od dětství přála být slavná. Snila o tom již jako malá dívka a později také dělala vše pro to, aby se jí její sen splnil. Jako dospívající se zúčastnila soutěže krásy a také byla velmi aktivní na sociálních sítích. Věnovala se hlavně Instagramu, kde získala více než tři tisícovky sledujících.

Ta noc se jim stala osudnou

Mladá dívka šla na noc ke své nejlepší kamarádce, která však byla o celých osm let starší. Tato noc se jim bohužel oběma stala osudnou. Dívky se vydaly autem do klubu v nedalekém městě. Obě si chtěly večer užít a také natočit pár zábavných videí pro ty, kteří je na sociálních sítích sledují. Ukazovaly, jak se cestou baví. Mladá dívka v ruce držela láhev alkoholu. V tu chvíli se obě domnívaly, že šťastnější už být nemohou. Užívaly si přece života. Vůbec nepřemýšlely nad tím, že by se jim stalo něco zlého.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Bohužel však za okamžik video skončilo. Ozvalo se jen cvaknutí a potom nastalo zlověstné ticho. Stačila jen pouhá chvilinka nepozornosti. Dívka, která vůz řídila, ztratila kontrolu nad volantem. Auto se v plné rychlosti řítilo přímo proti stromu, do něhož narazilo bohužel čelně. Za malý okamžik jeli okolo místa nehody dva muži. Ti zavolali záchrannou službu i policii. Bohužel už bylo pozdě. Šestnáctiletá spolujezdkyně, která si plánovala hvězdnou kariéru, zemřela na místě.

Nepřežila ani druhá dívka

Řidička srážku přežila, ale byla do nemocnice převážena ve vážném stavu. Lékaři ji bohužel nedokázali udržet při životě a dívka svým mnohočetným poraněním podlehla v sanitě cestou do nemocnice. To, co dívky natočily a online vysílaly, vyděsilo nejednoho uživatele. Navíc když se po nějaké době dozvěděli, jak tragické následky nehoda měla. Dva mladé lidské životy vyhasly naprosto zbytečně. Video pochopitelně shlédli také policisté, kteří tak pochopili, co bylo příčinou nehody.

iZdroj fotografie: Pixabay

Dívkám už nikdo život nevrátí, policisté se však rozhodli, že video by mělo zůstat volně přístupné na internetu, aby ostatním ukázalo, že je oprávněně zakázáno řídit opilý, nebo dokonce požívat alkohol přímo za volantem. Nehledě na to, že není vhodné za jízdy používat mobilní telefon. Každý by tak měl myslet na to, že svým chováním může ublížit nejen sám sobě, ale také dalším účastníkům silničního provozu, kteří by tak přišli k újmě zcela nevinně. Každý z nás má život ve vlastních rukou. Nikdy však nestojí za to riskovat ho kvůli slávě.

Kolikrát jste již byli účastníkem dopravní nehody?

Dívky si užívaly divokou jízdu. Pak přišlo ticho.

Zdroj: Daily Mail

Diskuze Vstoupit do diskuze
72 lidí právě čte
Autor článku

Lucie Mašínová

Mou velkou zálibou jsou životní příběhy. S více než 8 lety zkušeností, sdílím s čtenáři nejen fakta, ale i svůj jedinečný pohled. Mé články jsou směsicí emocí, která nikoho nechává chladným. Vstupte do mého světa a připravte se na nezapomenutelnou jízdu skrze slova a příběhy.

Zobrazit další články